WIJ LEVEREN U

APPARTEMENT KOPEN IN FUENGIROLA

AANBOD FUENGIROLA
AANBOD FUENGIROLA

Wij beschikken over het grootste aanbod van appartementen in Fuengirola aan de Costa del Sol.
Op dit moment bijna 1.000 appartementen te koop in Fuengirola. Wij vinden altijd het voor u meest geschikte appartement.

KOPEN - STAP VOOR STAP
KOPEN - STAP VOOR STAP

Fuengirola kennen wij als geen ander. Op basis van uw wensen maken we een eerste selectie. U krijgt van ons advies over alle aspecten; juridisch, financieel, verzekeringen, etc. U beslist welke woningen u wil gaan bekijken. Wij begeleiden u bij de aankoop. Daarbij werken wij altijd samen met een Nederlandstalige advocaat.

FINANCIERING
FINANCIERING

Er zijn verschillende mogelijkheden om een hypotheek te krijgen voor een woning in Fuengirola of omgeving.
Wij geven u een eerste advies en brengen u in contact met de juiste partij. Wij functioneren hierbij als onafhankelijke partner. U bent vrij in uw keuze.

LAAT ONS MEEDENKEN

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

SLG Property is een makelaarskantoor aan de Costa del Sol met een Nederlandstalige eigenaar. Wij hebben bijna 20 jaar ervaring met de verkoop van onroerend goed in Fuengirola en omgeving.
Ons team zet zich meer dan 100% in om voor u de juiste woning in Spanje te vinden. Wij zijn er dan ook trots op dat we inmiddels honderden tevreden klanten hebben. Neem vrijblijvend contact met ons voor een vrijblijvend kennismakings-gesprek. Wij denken graag met u mee!